maanantai 6. tammikuuta 2014

Vinkkejä ja blogeja?

Ensiksi, tosi kivaa, että tänne ovat ihmiset eksyneet lukemaan. :) kiitos teille! 

Kaipailisin teiltä nyt lisää vinkkejä tähän elämänmuutokseeni. Liikuntavinkkejä, ruokavinkkejä jne! 

Lisäksi olisi mukavaa löytää uusia blogeja, joista seurata muiden edistymistä. Joten voit linkata vaikka oman blogisi tai sellaisia, joita seuraat. :) 

22 kommenttia:

  1. http://2.bp.blogspot.com/-fSk0zW3fijk/UsXQ8fo5SQI/AAAAAAAAACs/BcPLjl_7kOk/s640/PEPPUTREENIHAASTE.jpg < itse teen tuota tuollaisenaan (saa tosin nähdä joudunko keventämään kunhan menee yli sadan..) ja muutama ystäväni on tehnyt tuosta kevyemmän version, esim. 20krt/pv ensimmäisen viikon ajan, 25krt/pv toinen viikko etc. :)

    https://www.youtube.com/watch?v=Ux4tzO6Uaxk viidessä minuutissa saa aivan varmasti takapuolensa kipeäksi, tossa taitanee olla videoita myös kaikkien muiden lihasten tehokkaista pikatreeneistä. :) kehuttu kovin hyviksi!

    http://sporttibuusteri.fi/treeniohjelmat/20-minuutin-treeni-ilman-apuvalineita
    http://fitkrista.blogspot.fi/2013/10/tehokkaita-vatsatreeneja-kotona.html
    näitä kahta en oo itse vielä kokeillut, mutta kaverit todenneet hyviksi. :)

    Sitten näitä blogeja:
    http://gohardorgohome-pinja2014.blogspot.fi/ < parhaanystäväni.
    http://words-actions.blogspot.fi/
    http://holy-shit-you-got-hot.blogspot.fi/
    http://fitkrista.blogspot.fi/
    http://laihdutusmatka2014.blogspot.fi/
    http://mimalaihtuu.blogspot.fi/

    nuo nyt ainakin! (:

    Tsemppiä nainen! :)

    + herkkuhimoon, naposteluun tai leffaeväiksi jäisiä viinirypäleitä! niin hyvää.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mää teen itse asiassa peppuhaastetta myös, mutta mulla on muitakin kuin peruskyykkyjä. mutta siis, vaikka tuo 250 kuulostaa kamalan paljolta, niin ei se ole kunhan vaan jakaa pieniin osiin :-) vaikka tunnin välein 20!

      Poista
    2. Totta, senhän voi jakaa osiinkin. :) kyllä mä kans aion tätä kokeilla! :) kivoja vinkkejä olen teiltä jo saanut.

      Poista
  2. Kiitos paljon sarkku!! :)

    Pitääpä tänään jo testailla. Blogeihin tutustunkin jo heti, kun on kerran aikaa kahvikupposen äärellä. :) jäisistä viinirypäleistä olen kuullut, mutten ole koskaan kokeillut. Laitetaan siis ostoslistalle ja kokeiluun :)

    VastaaPoista
  3. Vinkkejä:

    -Kun se kamala herkkuhimo iskee ja on pakko saada jotain hyvää (suolasta tai makeaa) niin kannattaa syyä jotain mutta terveellisempää (mulla ei täyskielto ainkaan sovi) esim suklaa -> suklaavanukas tai valion maitokaakaojäätelöä pieni pala. Hyviä vaihtoehtoherkkuja löytyy sellasesta blogista kuin thegoodmorning. itse usein teen makean himoon sellasta mössöä mihin tulee 1kpl ryvitanäkkäri + 1tl hunajaa + 1tl pähkinävoita -> muussiksi ja loraus kuumaavettä ja sekoitus. Syödään sellaisenaan tai vaikka pilkotun omenan seassa kera kanelin.
    -Täyttäviä, terveellisiä, hyviä ja halpoja proteiinin lähteitä on erilaiset kuivatut pavut (esim adukipavut sopii hyvin laihduttajalle) ja linssit (punaiset linssit keittyy tosinopeasti). Myös soijarouhe (esim lihankorvikkeena/lisänä tai jogurtinseassa) ja tofu antaa mukavaa aihtelua.
    -Kokeile eri maiden ruokia esim misokeitto (maistuu aluksi kamalalta, mutta makuun tottuu) tai hummus (todella täyttävää ja itsetehtynä parasta kun laittaa roimasti sitruunaa)
    -Hae vinkkejä ruokavalioon TV-ohjelmista esim olet mitä syöt.
    -Totuttele. Se parsakaali alkaa maistua ihan neutraalilta jo ekan kahdenkymmenenkerran jälkeen.
    -Kun on liikunnan aika kokeile ryhmäliikuntoja. On paljon helpompaa kun joku ohjaa ja sanoo mitä tehdään. Esim jos opiskelet, selvitä tarjoaako koulu/lukio/yliopisto/ao/AMK mitään ryhmäliikuntatunteja.
    -Aktivoi kehoa joka päivä muutaman kerran. Esim nouse portaat, tee muutama x-hyppy siten että syke hetkeksi nousee ja aineen vaihdunta paranee. Yksi hyvä kehon aktivoija on kanssa sellanen, että ota käsiin vesipullo/laukku/kirja (mikä vain paino) ja tee ojentajia (http://www.kissandmakeup.tv/assets_c/2009/09/overhead-triceps-extension-thumb-392x340-96470.jpg) samalla kun nouset varpaille (kun nostat kädet ylös, niin nouset samalla varpaille).
    -Kokeile rohkeasti kaikkia ruokia, kaurapuuro+raejuusto (mehukeitolla) näyttää inhottavalta, mutta on yllättävän hyvää. Smoothieen voi heittää lähes mitä vain ja se on aina silti hyvää tai ainakin siedettävää.
    -Vlillä varsinkin aluksi kuuluu tuntua vaikealta ja vituttaa

    -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos K sinullekin!! :)

      Kokeilunarvoisia vinkkejä! Ehdottomasti kokeiluun.

      Poista
  4. Hei! onnea sulle laihduttamiseen! ite oon 21 vuotias ja olen vuoden aikana pudottanut 15kg pelkällä ruokatapojen muutoksella! Ja nyt sitten alkaa se treenaaminen: Lupasin lähteä salille ystäväni kanssa, josta olen todella mielissäni! Lähtöpainoni oli 99 kg ja nyt vaaka näyttää 84!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hieno saavutus! Upea :) mä saan tällä viikolla pyörän, joten saan pitkästä aikaa alkaa pyöräillä, voi miten innoissani siitä olenkaan!! :) tsemppiä sulle treenaamiseen!

      Poista
  5. Ai kun kiva oli nähdä, että tänne oli linkitetty minun blogi :) Kannattaa kurkkailla, kunhan tästä paranen, niin blogi täyttyy kaikesta liikunnasta ja ruoasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olenkin sitä jo selaillut, paljon hyviä postauksia :) lisäsin lukulistalle !

      Poista
  6. Hei ! Hei tässä olisi oma alkumetreillä ponnisteleva laihdutusblogini: http://liianpienet.blogspot.fi/

    Ajattelin alkaa seurailemaan tätä, toivottavasti jotakin vinkkejä saan täältä ja sitä samaa toivon sinulle toisten blogeja seuraillessa !

    Itse ajattelin ainaskin lähtee kokeilemaan pieniä askeleita ottamalla lähinnä ruokavaliomuutoksella ja kevyellä liikunnalla. Uskoisin että kun itselläkin niin reilusti ylipainoa on (101.6kg tällähetkellä) tämä auttaisi ainaki alkuun :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jään myös seurailemaan sinun edistystäsi! :)

      Mäkin lähdin sillä tavalla tähän kaikkeen mukaan, että haluan tehdä muutoksia ruokavaliooni ja lisätä sitä liikuntaa, jota ei ennen ollut kuin aika harvoin! Tällä en luultavastikaan tule laihtumaan suuria määriä lyhyessä ajassa, mutta mä olen enemmän kuin tyytyväinen, jos saan muutettua elämääni vähän terveellisemmäksi ja pikkuhiljaa painonkin pudotusta. :)

      Kiitos kommentista!

      Poista
  7. Liityin sun stemppaajaksi! :)

    Oman eilen aloitetun blogini löydät täältä:
    http://lihapullanseikkailu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva!! :) mä myös lisäsin sun blogin lukulistalleni !

      Poista
  8. Ja täältä löytyy 2.1 aloittanut laihduttaja, lukulistalle pääset kun ollaan molemmat just alotettu projekti! :)

    http://noanyexcuse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. sunkanelamaa.blogspot.com

    oma blogi, johon nyt dietin alettua tarkoitus päivittää enemmänkin, painottuen ruokaan ja liikuntaan

    VastaaPoista
  10. Sun blogi vaikuttaa tosi motivoivalta, koska itellä on samanmoinen projekti aluillaan! Olis kivaa, jos sais muutaman ns. lähemmän blogikaverin, joiden kanssa vois sit tsemppailla toisia vaikeina hetkinä ja iloita yhessä, kun joku onnistuu :) Itelle on vaan jotenkin niin kovin vaikeeta puhua ylipainoon liittyvistä asioista parhaimmille ja tutuimmille ystäville.
    Mun bloginrimpula löytyy osoitteesta: http://becauseofme1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tosi mahtavalta! Mulle saa kyllä aina puhua mistä vaan, jos ei tahdo kommenttina kirjoittaa, niin multa löytyy sähköposti tuolta sivusta :) vähän sama juttu mulla, mä en ole oikein pystynyt ystäville puhumaan esim. mun ylipainosta. Ne oli urheilullisia, tuskin edes viitsivät hipaista roskaruokaa jne. Ja mennyt muoto oikeastaan siksi, että pahemmin en enää ole tekemisissä heidän kanssaan.

      Kiitos blogisi osoitteesta, tuun mielelläni lukemaan! :)

      Poista
  11. http://minttupieni.blogspot.fi

    Osoitteen takaa löytyy 1.1.14 alkanut 15kg:n painonpudotusurakka! Kävitkin tosin jo vierailulla... :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3