lauantai 18. tammikuuta 2014

Lauantai-ilta

Heippa! 

Tänään on ollut ihan kiva päivä. Lähinnä tullut rentouduttua ja jätettyä kouluasiat vielä huomiseen. Eipä haittaa! :) nyt kun multa on jonkin verran lähtenyt senttejä, päätin kokeilla yhtä takkia, joka on mulle ollut aika tiukka. Oli kiva huomata, että nyt se meni ihan hyvin päälle! Sitten kun laitoin sen toisen kerran mun päälle, vetoketjun se nipukka vaan lähti?! :D no pitänee kokeilla, saisiko sen vielä korjattua! Mä tarvitsisin kyllä uuden takin. Sellaisen, jota voisi käyttää pyöräillessä kouluun, mutta joka olisi myös muutenkin kivannäköinen. Ensi viikonloppuna voisi sen käydä kaupungilla etsimässä :) 

Tänään oli ihanaa laittaa ja syödä aamupala, kun oli kerrankin aikaa! Ei tarvinnut vaan mahdollisen nopeasti jotain väsätä ennen koulua. Mun aamupalaan kuului tänään tällaista..


Pohjalla banaania, päällä turkkilaista jogurttia & mehukeittoa


Ihana sämpylä, jonka päällä margariinia, juustosiivut ja paprikaa. 

Sekä tietysti kahvia ! Söin aamupalan rauhassa ja nauttien :) tällaiset aamut ovat kyllä ihania. Aurinkokin jo paistoi olohuoneen ikkunasta. 

Alla muuten aika pimeä ja sumea kuva (mutta kumminkin) eilisestä ruuasta, jonka avokki oli valmistanut ennen kuin lähti töihin. Jauhelihaa, sipulia ja paprikaa. Tuohon kuuluisi vielä kesäkurpitsaa ja tomaattia, mutta ainahan sitä jotain unohtuu ostaa kaupasta :D mutta oli se tosi hyvää noinkin!



Ajattelin nyt julkaista itsestäni tällaisen kuvan, jonka otin muistaakseni toissapäivänä. Vatsa on järkyttävän kokoinen, mutta uskon ja luotan siihen, että se vielä siitä pienenee :) on se hiukan jo tietysti pienentynyt ennen elämäntaparemontin alkua. Pikkuhiljaa, ei tämä tästä yhdessä yöstä minnekään katoa. :) 

Kiitos muuten paljon teille kaikille kommentoijille! Teidän viestit on aina tosi tsemppaavia ja saan niistä voimaa :) joten kiitos jokaiselle <3 

2 kommenttia:

  1. Nam hyvältä näyttää noi ruuat :P harmi ettei oma vatsa kestä paprikaa, se on niin hyvää :) tosin joskus vaan syön sitä vaikka tiedän mitä siitä tulee :D täytetyt paprikat on ihan mun lemppareita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sainkin muuten sulta idean ensi viikon ruokiin, täytetyt paprikat :-P aloin jo nyt kuolata niitä... Tuo avokin tekemä ruoka on kyllä kans tosi hyvää, ja nopea tehdä. Viime kesänä tehtiin sitä tosi useasti. :)

      Poista

Kiitos kommentista <3