sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Mistä edullisia (ja värikkäitä) urheiluvaatteita?

Yritin äsken tuossa katsella netistä jotain vähän halvempia urheiluvaatteita. Näin opiskelijana ei vain meinaa olla varaa käydä urheiluliikkeissä katselemassa. Niissä olisi toki superkivoja vaatteita, mutta budjetti ei nyt anna periksi. Katsoin äsken H&M:n nettikauppaa, mutta siellä oli osa aika tylsännäköisiä? Tykkäisin jostain ihanan värikkäistä :) 

Mutta kysymys kuuluu, mistä te ostatte edullisesti urheiluvaatteita?

9 kommenttia:

  1. Mä oon tilannu just H&M:n nettikaupasta. Tilasin harmaat salihousut, pari eriväristä paitaa ja urheilurintsikoita. Housut on ihanat, paidatkin on tosi jees. Rintsikat on vähän liian "hepposta" materiaalia, kun omistaa vähänkin enemmän rintavarustusta :D Tilasin noi tosin jo melkein vuos sitten. Yhdet ihanat salihousut mulla on kaapissa, ne on stadiumista, sellaset kirkuvan turkoosit :D ne on sitä varten, että kun saan itteni siihen kuntoon, mihin tähtään, niin saan sitten salilla fiilistellä ihania housuja :D GinaTricotilla oli jossain vaiheessa aika hauskoja maastokuvioisia salihousuja. Kannattaa vaan surffailla netistä, kyllä sieltä varmasti löytyy. Ootko kattonu Zalandolta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Zalandolta en ole vielä katsonut, pitääpä nyt sitten vielä surffailla netissä. :) ja ehkä vähän paremmin se H&M!

      Poista
  2. http://www.eastbay.com/

    Kaveri oli tilannut tuolta urheiluvaatteita. Ite en oo vielä tarkemmin ehtinyt tutustua, vaatis vähän paneutumista, kun on englanniksi :D Ei vissiin oo kauheen kallis paikka tuo, mutta ilmeisesti maksu tapahtuu sitten pankkikortin numeron antamalla, joten sehän on tietysti oma valinta, haluaako sen antaa. Itellä on tällä hetkellä myös se tilanne, että opiskelijabudjetista ei oo hirveesti laittaa rahaa muuhun kun omaan elämiseen, vaikka olis kiva, että treenatessa olis muitakin vaatteita kun ne iänikuiset kulahtaneet kollarit ja joku toppi/t-paita.
    Ginasta löysin myös eilen kivoja toppeja, kannattaa käydä kattomassa. Löytyy kokojakin, ite kun en todellakaan oo mitään xs-kokoa!

    Laitanpa nyt vielä tähän samaan kommenttiin, että upeita noi sun tulokset jo näin lyhyessä ajassa! Tsemppiä jatkoon, mä aion motivoida itteäni näillä sun kirjotuksilla!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista!! :)

      Mä taidan tosiaan käydä siellä Ginassa katsomassa. Tekisi mieli motivoida itseään uusilla urheiluvaatteilla. :)

      Poista
  3. Vastavierailulle tulin. Tsemppiä sinulle myös urakkaan! Tosi hyvin näyttää alkaneenkin. :)

    VastaaPoista
  4. Jos vaikutat pääkaupunkiseudulla, Vantaan Tammistossa on Adidaksen Outlet-myymälä. Siellä on kaikenvärisiä ja -tyylisiä urheiluvaatteita ja tosi edullisestikin. :)

    - Fätti

    ps. Sullakin on hurjan kiva blogi! Lisään lukulistalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä!

      Pitääpä siellä piipahtaa, kun seuraavan kerran pääsen sinnepäin. :) ja kiitos! Tervetuloa lukijaksi !! :)

      Poista
  5. Meepä sportsdirectin sivuilta tsekkailee. Ihan todella edullisia vaatteita. Alta kympin jotkut.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3