tiistai 14. lokakuuta 2014

Tiistaita

Hei! 

Eilen käytiin avokin kanssa tuollainen puolentoista tunnin lenkki. Keskinopeus ei ollut yhtä huikea, kuin sunnuntaina - mutta pakko olla älyttömän tyytyväinen! Eilen, kun lähdettiin kävelemään, mun jalkoihin sattui niin paljon. No ei kai ihmekään, kun ei ole tullut paljoa liikuttua ennen sunnuntaina. 

Nyt mua himottaisi lähteä n. 5-6km lenkille yksinäni. Jalkoihin sattuu, mutta tuntuu inhottavalta jättää kesken tämä hyvin alkanut lenkkeily :) toisekseen mulla on pieni morkkis. Ruokailu on muuten sujunut todella hyvin, mutta tänään tapasin ystäviäni. Kahviteltiin ja kaveri oli leiponut kakkua. Otin ihan pienen palan sitä, mutta silti tuntui pahalta. Tuossa siis taas toinen syy lähteä tänään lenkkeilemään. 

Ulkona on ollut tänään tosi kylmä. Saa kaivaa käsineetkin esiin. Uusia ulkoiluvaatteita pitäisi hankkia, mutta opiskelija pitää välillä miettiä ostoja. :/

Tänään tein meille ruuaksi uuniperunat (yksi kappale kummallekin) ja täytteeksi tonnikalaa. Se sisälsi siis kevyt kermaviilin, raejuustoa purkin, tonnikalaa, tilliä, pippuria, ripaus suolaa ja hiukan sitruunanmehua. Tajuttoman hyvää! Ennen olisin syönyt vielä toisenkin uuniperunan ja vielä toisenkin annoksen täytettä, mutta en tänään. Ihan kiva tajuta tulevansa oikeasti täyteen yhdestä annoksesta. :) 


Yhteenveto eilisen lenkistä. 


Tavallaan pidän myös syksystä, vaikka rakastan kesää. Syksyllä innostuu taas liikkumaan, saa poltella kynttilöitä, pitää tunnelmavaloja. On siinäkin oma loisteensa. :) 

Tänään aamulla punnitsin itseni ihan mielenkiinnosta. Paino oli 2kg vähemmän. Nesteet liikkuu! En tosin tiedä tämän päivän kakkupalasen jälkeen. Voi surkeus! 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että haluat elää terveellisesti ja voida paremmin! Haluan vain kertoa, että olen ollut samassa tilanteessa. Söin paljon proteiinia ja lenkkeilin todella paljon. Painoni tippui hetkellisesti noin puolessa vuodessa -10kg, mutta minulla oli jatkuvasti makean nälkä ja kun vahingossa suuhuni pistin jotain sopimatonta, koin omantunnontuskia. Lopulta en pystynyt "hillitsemään" itseäni ja söin paljon epäterveellisiä ruokia. Painoni palasi takaisin lähtöpisteeseen... Olin hyvin turhautunut, mutta sain kuulla kaveriltani vegaaniuudesta ja high carb low fat -elämäntavasta. Otin asiasta selvää ja minusta tuli vegaani. Parasta tässä elämäntavassa on se, että saa syödä hedelmiä, perunaa, riisiä ja pastaa niin paljon kuin haluaa. Mahtavaa! Laihduin kahdessa vuodessa -30kg ja nykyään olen niin energinen! Juoksin vähän aikaa sitten puolimaratonin. Joten suosittelen sinua katsomaan youtubesta ja internetistä high carb low fat vegan. Jos mielenkiintoa riittää niin lue ihmeessä Saved by Sugar e-kirja. http://www.savedbysugar.com
    Haluan todella, että saavutat unelmiesi kropan ja onnellisuuden! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistäsi! :)

      Mahtavaa, että olet löytänyt itsellesi sopivan ruokavalion. Tärkeää on, että tuntee olonsa hyväksi. Saat kyllä olla ylpeä pudotuksestasi ! :)

      Poista

Kiitos kommentista <3