perjantai 17. lokakuuta 2014

Punnitus

Moi ! 

Eilen vedettiin reilun 11km lenkki. Jalat oli viimeisellä kilometrillä niin kipeät ettei tosikaan. Ja tiedän, että monille tuo 11km on helppoakin helpompi. Mutta mulle ei todellakaan. :D hirveästi ei ole tullut liikuntaa harrastettua viime kuukausina, joten olihan tuo aikamoinen matka. Aikaakin meni yli 2 tuntia. Kaloreita kului 900! Hui. Mutta olipahan upea fiilis sen jälkeen :) 

Ruoka on ollut tosiaan hyvinkin erilaista kuin silloin tammikuussa. Söin aika pitkälti perusruokaa, toki yritin vaan pienentää annoksia. Nyt ollaan vedetty raejuusto-tonnikala linjalla. :D viikonlopun kunniaksi tein oikein munakasrullan. Monissa ohjeissa on juustoraastetta sisällä ja päällä, mutta jätin sen pois. Tuli niin hyvää . :) yritän myös tässä pikkuhiljaa alkaa ottamaan kuvia tänne bloginkin puolelle (tuntuu että aina unohdan sen!). 

Tänään tuli muuten käveltyä karkki- ja sipsihyllyjen läpi. Inhottavaa, että on tullut jo kaikki jouluherkut hyllyille :D mitään ei tosin tarttunut onneksi mukaan, eikä ollut sen kummemmin halujakaan. Onneksi mies pysyy kans ihan samalla linjalla, niin jää molemmilla herkut sinne hyllyille. :)

Tänään mulla on ollut kamala päänsärky, voi toki johtua tästä laihduttamisesta. Myönnän, että pitäisi syödä enemmän, lähinnä siis välipaloja. Nyt oon syönyt vaan aamupalan, päivällisen ja iltapalan joka päivä. Jotenkin ei välillä vaan muista. 

Päätin, että perjantaisin aina punnitsen painon. Lähtöpaino viime sunnuntaina oli 106,6kg (kääk). Ja tänään se oli 104,0kg. Eli noin viidessä päivässä pudotin siis 2,6kg. :) jossain vaiheessa muutan taas tännekin nuo mitat ym jutut. Nyt mä lähden tiskaamaan ja sitten mennään taas lenkille. :)

Mukavaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3