lauantai 23. tammikuuta 2016

Ruokapäiväkirjaa

Pitkästä aikaa ajattelin naputella tännekin ylös vähän päivän syömisiä! 

Aamupalasta mulla ei ole kuvaa, mutta se on sama kuin eilisen illan iltapala: rouhesämpylä, salaatinlehtiä, rucolaa, kinkkua ja kurkkua. Lisäksi tietenkin kuppi kahvia. :) 

Päivästä olin lähdössä käymään kaupassa. Päätin kumminkin syödä sitä ennen Skyr -rahkan, koska (edes vähän) nälkäisenä tulee monesti ostettua kaikkea turhaa. 


Sitten päivälliseen. Näyttää pizzalta :D kyseessä on siis pannulla paistettua kananmunaa, jonka päälle on laitettu tonnikalaa, herkkusieniä, sipulia, kirsikkatomaatteja, ananasmurskaa, raejuustoa ja rucolaa. Tuo raejuusto on tuossa juustoraasteen tilalla. ;) hyvää oli. Ei nyt varmaan kevyinkään ruoka (kananmunat paistettu pannulla), mutta huomattavasti kevyempää kuin oikea pizza! 


Parin tunnin päästä päivällisestä join kahvit. Olin ostanut kaupasta kaksi kappaletta näitä Tupla protskupatukoita testiin, kun sai alennuksella. Eihän tuota missään nimessä minkään kahvin kanssa syödä tai edes muuten vaan, mutta mielenkiinnosta oli pakko saada testata. Paljonhan tuossa oli kaloreitakin, yli 200. Maku oli ihan syötävä, mutta mulla ei vieläkään mene nuo protskupatukat kunnolla alas. Enpä mä niitä tarvitsekaan pahemmin, kun ei tule tällä hetkellä kuin käveltyä. Puoli tuntia patukan syömisestä mulle tuli tosi huono olo. Ihan oksettava olo. Yritin tehdä kotitöitä, mutta ei vaan onnistunut. Siinä sitten lepäilin sängyllä huonon olon kanssa.. Ja ehkä tosiaan ne patukat jää kauppaan. 

 
Huonon olon jatkuessa yritin parantaa oloa maustamattomalla rahkalla ja sokeroimattomalla mehukeitolla. Hyvää oli tuo, mutta huono olo vaan jatkui. Siinä sitten meni vielä varmaan pari tuntia, kunnes helpotti. 

Iltapalan söin yhdeksän aikaan, se oli (taas) samaa kuin aamulla, mutta rucola pois ja kirsikkatomaattia päällä kurkun kanssa.

Tänään on nälkä oikeastaan pysynyt hyvin poissa. Nyt vasta, kun katselin noita ruokakuvia iski pieni nälkä.. Paitsi sen kumoaa tuo tuplan kuva, joka aiheuttaa pientä huonoa oloa, ainakin pään sisällä. :D 

Nyt unta palloon, onneksi vielä sunnuntai aikaa viettää kiireetön päivä, pyykätä ja siivoilla kotia. 

- Birgitta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3