perjantai 22. tammikuuta 2016

Perjantai-ilta

Ihanaa, kun on viikosta selvitty taas! Otin päivällä vielä tunnin päiväunetkin. Yleensä en enää arkena ota päikkäreitä, koska se harmillisesti sekoittaa unirytmiä sitten! Mut perjantaisin oon ollut vapaampi tuon asian kanssa, silloin tulee muutenkin valvottua vähän pitempään. :) vihdoin sain otettua pari kuvaa tänne blogiin, joten: 


Kyseessä on mun iltapala. Rouhesämpylä, margariini, salaatinlehtiä, kinkkusiivut, kurkkua ja rucolaa. Sekä pari porkkanaa. 

Tänään mulle on ilmennyt aika inhottava vaiva: koko ajan nälättää! Syön tasaisesti, joten siitäkään ei pitäisi johtua. Syön töissä myös välipalan, joten kotiin päästyä ei ennen ole ollut nälkää. Tänään se oli ihan järkyttävä, kun pääsin kotiin. Äkkiä sitten vaan ruokaa tekemään (oli kanaa ja juureksia uunissa). Ruuan jälkeen nukuin tunnin ja herättyä olikin taas nälkä. Syönhän mä aika paljon vähemmän kaloreita nykyään tosin.. Joskus kun tehtiin lämpimiä voileipiä, piti niitä syödä heti neljä (voi jestas). Onhan siinä varmaan tullut syötyä kahden edestä, joten ei ihme et kilot on kertyneet! 
En kumminkaan aio nälässäkään sortua napostelemaan leipää, vaan äskenkin otin vielä kirsikkatomaatteja sitten. 


Ei ole onneksi tänäänkään tehnyt tiukkaa olla ilman herkkuja perjantai. Useimmiten mulla liittyy juuri siihen viikonloppuun ja sen iloitsemiseen herkut, kun pitää ostaa viikonlopun kunniaksi herkkuja. Tuosta tavasta olisi niin ihana päästä pois! Sitä viikonloppua voi juhlia niin monella muullakin tavalla. Katsomalla leffan, tekemällä vähän hienompaa ruokaa jne. Toivon todella, että pääsen nyt eroon tuosta tavasta. Eihän se haittaa, jos joskus niin tekee, mutta joka viikkoiset pitäisi saada kuriin. Siihen vielä lisäksi muut viikon herkut. 

Tänään oli muuten töissä kahvihuoneessa herkkuja tarjolla. En sortunut! Noista pienistä asioista pitää olla onnellinen. :) 

Nyt mä juon vielä kupposen teetä ja katselen leffaa. Sitten kunnon yöunet! 

Rentoa viikonloppua! 

- Birgitta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3